Meedoen

Wil je meedoen?? Dat kan natuurlijk! Je kunt op allerlei manieren meedoen:

 • De beginnerscursus.
  ‘Cursus? Is dat eng?’
  Nee hoor, je wordt met andere maagden in een ruimte gezet en ingevoerd in de wereld van de improvisatie… En dat is vooral erg leuk! Doe wat in je opkomt en maak met anderen hilarische en mooie scènes. De docent geeft je de tips om samen prachtige verhalen te kunnen maken.
  Er is voor dit seizoen (nog) geen beginnerscursus gepland, maar we verwachten eind 2016 een cursus te kunnen starten. Hou onze site in de gaten, of stuur ons een mail als je op hoogte wil worden gehouden.
 • De gevorderdencursus.
  ‘Ik maak wel een leuke grap, dan lacht iedereen om mij.’
  Een grap maken is leuk, maar kun jij ook anderen laten schitteren? Hoe maak je een scène echt af? Hoe zet je een sterk begin neer van een scène? Daar worstelen de acteurs van Kunst & Vliegwerk ook nog regelmatig mee! Ga met meer lotgenoten onder begeleiding van de meest ervaren docenten op zoek naar de structuur in een scène. Verras jezelf. Voorwaarde om mee te doen is wel dat je minstens een keer een beginnerscursus hebt gedaan. Zo streng zijn wel dan weer wel!
 • ‘Ik vind het zo ontzettend leuk! Ik wil lid worden van de spelersgroep!! Nu!!!’
  Ook dat kan. Stuur ons een mail en vertel ons wat je zoal hebt uitgespookt op het gebied van acteren en improvisatie. Wie weet…nodigen we je uit voor een auditie. Spannend!
Een man in een geel t-shirt die met open mond lacht en twee vrouwen in zwarte blouse erachter lachen ook en maken beide een v-teken met hun vingers.
Doe ook mee!